Грим – тенденции есен 2015

Устни от 90-те
Узрели боровинкови устни от Каролина Херера или почти черни, като синя слива (Марк Джейкъбс) до наситено червено от 3.1 на Филип Лим.

90s-marc-jakobs

90s-phillip-lim grim

grim tendencii 2015 esen

Бронзова сянка
Виждали сме металическия отблясък и преди, но този сезон гримьорите залагат на смел бронз, вместо на класическото злато и сребро. Бронзовият оттенък озарява лицето и се комбинира добре със споменатите по-горе устни в тъмен и наситен цвят.

bronze-hoffman-esen-moda

bronze-zac-posen-esen-2015

Заруменели страни
Този сезон дизайнерите наложиха на мейк-ъп артистите задачата да качат класическия руж от първите редици на посетителите на модните спектакли – върху пътечката на моделите. Целта: да изглеждате сякаш току що сте се прибрали от разходка на свеж студен въздух.

ruj klasicheski

Очна линия
Класическото “котешко око” е още по-смело и ясно изписано върху клепачите – съвсем както го е поискал Оскар де ла Рента в последното си шоу.
koteshko oko grim

koteshko oko

Лесни “опушени сенки”
Покрай Ким Кардашиян виждаме опушените сенки навсякъде, където тя присъства. Въпреки че драматичния поглед, който могат да вклинят със засилването на цветовете и контраста цвят-основа, може да е притесняващ, Даян фон Фустенберг използва най-простата комбинация от кафяв молив и дифузни сенки в меки тъмни цветове за да постигне поглед, който “момичетата могат лесно да опитат и у дома”.
lesen grim esen 2015

lesen opushen grim

opushen grim

(по Ел, август 2015)

(No Ratings Yet)