Living the dream:: Лиз Кабрал

Лиз Кабрал – Директор Мода, сп. FLARE, Торонто
Директор на изданието за повече от седем години, Лиз Кабрал винаги успява да улови новото на модната сцена и да пресъздаде очертаващите се тенденции със свой почерк, като създава, продуцира и лично се изявява като стилист на страниците на списанието, както и като стилист на звездите.
Нейният личен стил? Лиз Кабрал се определя като „avant chic” в нейния ежедневен избор на облекло и аксесоари, като комбинира Рик Оуенс с класическите модели на Селин и Шанел. Вместо да украсява китките и шията си с блестящи бижута, Кабрал оставя обувките „да казват всичко”.


„Веднъж, когато отсъствах, съпругът ми реши да ме изненада и сам сглоби и подреди шкафът ми с обувки. Обичам да ги променям, за това е важно да имам поглед върху всички”


„Тази блуза е очевиден винтидж и почти се е разпаднала, но не мога да се разделя с нея. Гривната е подарък от Барбара Буи. Като цяло модата с големите камъни ме подмина, но на тази харесвам цвета…”


„От всички свои обувки, с тези съм най-горда. Всъщност, участвах в дизайна им като част от партньорството на FLARE с Алдо. Обичам високи платформи!”


„Тази стена е уловила всички покани за ревю, които са ми скъпи – някои са толкова важни, че не ми се иска да ги изхвърля. Снимките на Питър Линдбърг на Линда и Татяна ми напомнят на времето, когато започна любовната ми история с модата – ранните години на 90-те. Тези обувки на Марк Джейкъбс са убийци буквално – така ужасно убиват на краката…”


„Обувките отляво са първите ми обувки на Селин, след като Фийби Фило ги пое. Аз буквално умирам за всичко, което тя прави и се награждавам с по един чифт всеки сезон. Другите обувки са Ланвин и приличат на подвижна арт инсталация, с техните метално-кристални токове. Портфейлът е Шанел – твърде лъскав за деня, но добър клъч за вечерта.”


„Тези заедно са толкова крайбрежно-френски! Обожавам мини-чантата на Шанел, перфектна е за танци. Видно е колко харесвам обувките на Лубутен, виждали са и по-добри дни… Не бях много сигурна искам ли червени връзки, когато ги купих, но постепенно ги обикнах. Якето на Шанел е класика, нося го, оставям го и когато отново го извадя – то е като ново…”


„Шанел”


„Роклята от пера е подарък от Кирк и Стивън от канадския лейбъл Greta Constantine, най-сладките момчета…. Този начин на обличане нарекоха „” и е бил вдъхновен от мен. Обичам ги… Отиват си с розовите обувки на Баленсиага.”


„Този топ, иглата и елека са Шанел, никога не ми е хрумвало да ги нося заедно. Леопардовите Док Мартенс са ми малко чужди, но са забавни.”


„Снимката е сватбен подарък от фотографа Макс Абадиан, фотос на Дария от снимки, които проведохме преди години – харесва ми че под всичката тая коса се крие модел. Почти съм убедена, че обувките, които носи са от същия сезон, от който са и моите сребристи отгоре, над нея…”


„Харесвам тази пола на Прада, тя е с почти колекционерска стойност. Живея с тези ризи на Equipment вече цяла година и имам всякакви цветове. Правят страхотна база за облекло.”


„Часовникът е подарък от съпруга ми. За щастие той ме подкрепя в моята пристрастеност към модата…”


„Забравила съм, че притежавам тези Шанел! Купих ги преди десет години, забавно е как детайлите с капсите са актуални и сега…”


„Чантичката е Ланвин, много е малка, за да побира всичко, но харесвам формата. Облякох тази рокля на Шанел само веднъж – денят в който се снимах за лична карта, така че тя живее завинаги в моя портфейл! Всичко останало е на канадеца Марсел Дзама”


„Ммммм… започвам да се притеснявам че заприличах на маниак на тема Шанел… Якетата на Шанел са винаги актуални, така че никога не си в излишък с тях. Луда съм по тази панделка на талията… Сега когато съм на 30+ години, комбинирам с Рик Оуенс, но когато бях на 17 бих носила Шанел от глава до пети. В рамката вляво е покана за шоуто на Аликзандър МакКуин “The Girl Who Lived in the Tree”


„В края на заснемането на този репортаж почти нямам друго за показване, но за това палто закопнях още от момента, когато го видях на фото сет с Таша Тилберг. Взех го на разпродажба в края на сезона и все още го обичам. ”


„Обувки – Алдо, елек – Зара”


„Нина Ричи”


„Късият пуловер е на Carven – в момента съм на вълна къси пуловери, тъкмо купих 3 наведнъж. Ръкавиците от фалшива кожа от питон са Club Monaco, изглеждат подвеждащо скъпи и ги нося с което и да е палто, с което съм облечена. Портфейла на Comme des Garçons имам от 10 години и кълна се – не остарява, толкова е красически и неизносен. Коланът с пайети е от една рокля на Шанел, с която бях на гражданската церемония по венчавката ми в Италия. Тези Рей Бан не се нуждаят от преставяне. Точка!”

2012 септември

(No Ratings Yet)